BSFs 3F Liga hold i gang igen
BSF-3F-Liga-træning-22-07-2017.jpg
fodbold Samtidig med at kvindelandsholdet i fodbold i øjeblikket nyder stor opmærksomhed grundet deltagelsen ved EM i Holland, er BSF gået i gang med at forberede sig til endnu en sæson i Superligaen for kvinder, 3F Ligaen.

Truppen mødte ind for første gang inden den nye sæson lørdag den 22. juli. Trods at der stadig er enkelte, der stadig er på ferie, deltog små 20 spillere i træningen, heriblandt også flere nytilkomne, der skal forsøge at tilkæmpe sig en plads på holdet.

Trænerteamet består i denne sæson af Thomas Maale som cheftræner og Martin Lundqvist som assistenttræner. Duoen skal forsøge at føre BSF igennem en ny flot sæson, efter at man i den seneste sluttede som femtebedste hold i Danmark – den bedste placering i adskillige sæsoner.

Mandag den 24. juli var hele truppen igennem adskillige fysiske tests, og frem mod sæsonstart den 12. august venter en periode med fire gange træning om ugen, samt en række træningskampe, således at holdet er helt klar, når der skal kæmpes om point.

Truppen i BSF tæller adskillige tidligere og nuværende ungdomslandsholdsspillere, mens en enkelt også har fået debut for A-landsholdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *