Bøh!
Debat  Igennem lang tid har Centrumgaden været uden gadebelysning efter mørkets frembrud – det samme gælder den smalle sti fra stationen til Rolighedsvej, som henligger i bælgmørke.

Dog – en enkelt aften eller to, har der været lys i lamperne begge steder. På sidstnævnte sted er de fleste lamper efterhånden groet helt sammen med det levende hegn langs sporet, så selv de par aftener, der har været lys, er der næsten ligeså mørkt, som da de var slukket.

Set i lyset (undskyld!) af de langvarige chikanerier af ulovlig parkering og kørende trafik i gågaden, der fortsat finder sted uden (lovede) forhindringer, øger det selvfølgelig utrygheden for de gående, at denne færdsel nu også finder sted i mørke!

Hvem er det, der går og slukker lyset og ikke mindst hvorfor?? Skal vi nu også til at finde os i det, tillige med den ulovlige trafik???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *