Badetid i gågaden
Debat Så er det åbenbart tid til at bade.

”Udvalget til Byens Forgrimmelse” har nemlig været på spil – igen! Denne gang er det gået ud over Centrumgaden, der er blevet velsignet med en masse orangefarvede ”kæmpebaderinge”.

Det har udvalget sikkert gjort for at forhindre den meget omtalte ulovlige kørende færdsel og parkering i gågaden.

Ligesom med de tidligere opstillede blomsterkummer – der dog er noget kønnere end vore nye baderinge, er det lykkedes at placere ringene, så disse heller ikke generer gennemkørende trafik og ikke forhindrer parkering. Bingo! Men kom endelig ikke og påstå, at kommunen ikke gør noget (efter længere tids pres)! Det er muligt, at ringene er midlertidige foranstaltninger, men hvorfor skal de være så grimme og ganske uden den sikkert tilsigtede effekt?

Af avisartiklen den 11. juli om de kommende restriktioner i Centrumgaden, virker det i øvrigt som om, at kampagnen mod ulovlig kørsel er ved at udvikle generelle undertoner af en hetz mod lovlig trafik til gadens handlende. De handlende har været der meget længe før de selvfede, ulovlige bilisters og knalleristers indtog i gågaden – husk venligst det, i jeres såkaldte planlægning på rådhuset. Hvor I også må have besluttet at gadens belysning nu skal være tændt i de lyse timer og slukket i de mørke – jeps, det er faktisk rigtigt!

4 kommentarer om “Badetid i gågaden”

 1. O.Jensen siger:

  Det er sørgeligt at det kommer til at gå ud over vare indlevering til butikkerne
  Parkeringbøder til resturanter og andre butikker der får leveret vare er måden hvorpå
  man behandler handels livet .
  Den ulovlige kørsel forbliver uberørt .
  Utroligt.

 2. Karsten Kriegel siger:

  Ja, det er ikke rimeligt, hvis de handlende bliver hetzet. Det skal være muligt at kunne opretholde sin forretning.

 3. TH Pedersen siger:

  Ove Ginness – det er ikke helt rigtigt når du skriver – virker det i øvrigt som om, at kampagnen mod ulovlig kørsel er ved at udvikle generelle undertoner af en hetz mod lovlig trafik til gadens handlende. De handlende har været der meget længe før de selvfede, ulovlige bilisters og knalleristers indtog i gågaden.

  Problemet med de handlende har stået på siden 2010 som bare har brugt gågaden som parkeringsplads ikke mindst den kinesiske restaurant har taget godt for sig af retterne på alle tider af døgnet og gennem årene løbet til Ballerup Bladet og brokkede sig over bøder på stribe – du ved dobbeltmoralen.

  Og når den ene gør det gør de andre det også bare og here we are today.

  Kommunen har desværre syltet problemet gennem mange år, men når det nu er valgkamp i år skal tingene jo gøres.

  Jeg håber som borger i Ballerup Kommune at kommunens personale er i gang med at finde ud af en permanent løsning på baderingende, for kønne er de just ikke, så måske noget kunst, bænke eller lignede, det har dog stoppede for de mange parkerede biler og jeg har da også lagt mærke til at folk bruger baderingende til at sidde på evt. for at nyde noget mad, så lidt liv i gaden har de også givet

 4. Ove Ginness siger:

  Th. Pedersen,

  Baderingene har desværre ikke stoppet for ulovlig parkering – nu holder man blot i modsat side af gaden.

  Jo, selvfølgelig er det rigt, når jeg skriver, at for mig virker det som en undertone af hetz mod de handlende. Prøv at læse det netop “husstandsomdelte” brev fra Teknisk Forvaltning til gadens beboere o.a., går jeg ud fra. Der står bl.a.:

  “Tilladelsen til varekørsel mellem 17-22 fjernes. Varekørsel vil fremover kun være tilladt i tidsrummet 07-10 på hverdage og (07-09) på lørdage. I Centrumgaden er det særligt i tidsrummet 17-22 observeret, at køretøjer med lovligt ærinde parkerer i Centrumgaden. Ved at fjerne muligheden for varekørsel mellem 17-22 forhindres muligheden for, at den lovlige af- og pålæsning bliver til en ulovlig parkering.
  Kørslen og de ulovlige parkeringer i Centrumgaden forventes dermed reduceret.”

  Hvis ikke det er en chikane/hetz mod de handlende, så……….! Hvis det er lovligt, det her, så gør vi det bare ulovligt – smart ikke? Vorherre bevares for en skrivebordsløsning!.

  Jeg bor skråt oven for kineserrestauranten, som du hænger ud. Den har aldrig givet parkeringsproblemer – men hvis du går lidt længere op mod centret, så støder du på dem i stort omfang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *