Velgørende koncert i Baghuset
Vellyd Baghuset ligger rammerne til til en velgørende koncert fredag den 9. Juni, når de to vidt forskellige bands Cod Roe Blues Band og Lady Marmelade Band går på scenen til fordel for Unicef By 2017.

Det er to forskellige bands, med hver deres musikstil, der kan opleves. Cod Roe Blues Band starter på scenen med deres fortolkning af den gode gamle bluesmusik i en form der kaldes British Blues af mestre som Mayall, Clapton, Fleetwood, Cream og mange andre.

Lady Marmalade Band er et rigtigt coverband, som tager sig af det mere dansevenlige repertoire af kendte pop-, rock- og disko klassikere.

Cod Roe Blues Band består bl.a. af Ballerup drengene Allan Dyrnits og Frederik Holdgaard, der som drenge i 1960’erne spillede i det lokale pigtrådsorkester ’The Sextons’, og i mere end 20 år var de en del af det legendariske ’Når Far Har Fri’ – igennem en årrække med Bjarne Aaberg fra Lady Marmalade Band på trommer. Med Cod Roe Blues Band er Allan og Frederik taget tilbage til rødderne, hvor det hele startede.

Igennem mange år har Lady Marmalade Band huseret på musikscenerne i Ballerup og omegn. Blæsersektionen består af Søren Thomsen på trompet og Jørgen Skytte på tenorsax, der begge har rødder tilbage i Ballerup Bigband i slutningen af 70’erne, hvorfra Sørens Skæve Gallere i sin tid udsprang og mange år senere ændrede navn til det nuværende Lady Marmalade Band.

Bandet består derudover af sangerne Vivi Marcussen og Benjamin Demsitz, samt Steen Lydeking (Keyboard), Filip Koch (Guitar), Ivan Tønder (Bas) og Bjarne Aaberg (Trommer).

Koncerten starter kl. 19.30. Der er fri entre. En del af barsalget går til støtte for Unicef By 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *