Trafik i Centrumgaden – nu også i mørke
Debat I langt over en uge nu, har der ikke været gadebelysning i Centrumgaden - og for den sags skyld heller ikke på stien fra stationen til Rolighedsvej. Det føles meget utrygt at færdes på den sti i bælgmørke.

I Centrumgaden virker det åbenbart ekstra dragende for vore mange motoriserede trafikanter, at ræse igennem i mørke! Og der er endnu ikke foretaget synlige tiltag til at stoppe trafikken generelt!

Men svaret fra den ansvarlige, kommunale udvalgsformand bliver nok som tidligere i sagen om ulovlig trafik i gågaden, noget i stil med det forkætrede udsagn: ”Der kommer en god løsning i morgen!”

Så vi venter stadigvæk.

3 kommentarer om “Trafik i Centrumgaden – nu også i mørke”

 1. Helle Tiedemann siger:

  Kære Ove
  Jeg synes at du skal bruge borgertip og indberette. Avisen kommer jo kun en gang om ugen og Borgertip tjekkes dagligt.
  Se der kom jo allerede en god løsning idag!
  Venligst Helle Tiedemann

 2. Ove Ginness siger:

  Helle Tiedemann,

  Nu skulle indslaget nok have været bragt i sidste uge, hvor det blev sendt til avisen. Jeg ved i øvrigt ikke, hvilken “god løsning” du refererer til, andet end “Det burde du da selv have gjort noget ved, æh, bæh!”??

  Lyset kom tilbage en uge senere. Jeg håber da meget, at problemet har været kendt af nogen i den kommunale administration forinden. I øvrigt aner jeg intet om “borgertip”.

  Lysets tilbagevenden har selvfølgelig heller ikke gjort kerneproblematikken mindre, ligesom parkeringsmængden heller ikke er reduceret.

  Venter stadig på den gode løsning. . . . . . .i morgen?

 3. kim pedersen siger:

  Helle T
  Det ser ud til du ikke rigtig vil sætte dig ind i videoovervågning.
  Regler på område er faktisk ikke så problemfyldte som det kan fortyolkes når man læser dine tidligere kommentare.
  Der siges i reglerne: Videoovervågning kan tillades når det har til formål, at beskytte folk mod kriminalitet eller for at give borgerne sikkerhed. Så det skal vel undersøges idet, der ikke findes en bedre eller billigere løsning?
  Der skal i bund og grund bare ansøges hos politiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *