Svineri uden lige
debat Jeg græmmes ved at stå på Ballerups stationplads ved linie 42’s stoppested.

Lige hjemkommet fra skøn ferie i Montenegro, hvor jeg glædede mig over den renlighed, der er på gader og veje, ikke mindst med hensyn til cigaretskod og tomme pakker, grimmes jeg ved at stå på Ballerups stationplads ved linie 42’s stoppested.

Alene inden for læskuret lå der over 100 skod og jeg holdt op med at tælle dem, der lå udenfor.
Jeg spurgte en DSB-mand, der gik og fejede enkelte skod op inde ved stationen, om ikke det var bedre at gå ud ved stoppestedet. Han svarede, at det ikke var hans område, men Movias, som skulle gøre rent en gang om måneden.

Der er i hvert fald ikke gjort noget i de sidste par måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *