Svarene holder ikke, Helle Tiedemann
debat Det der kan undre mig med Helle Tidemanns forskellige svar i Ballerup Bladet på læserbrevene er, at hun kaster håndklæde hele tiden. Faktisk smider hun den over til os som borgere.

Samtidig er hendes svar helt og aldeles ansvarsfravigende.

Man kan også undre sig over, at Helle Tidmann svare promte her i bladet, men når jeg skriver til hende på hendes e-mail og der en dyb tavshed.

Lørdag den 27. maj var der over 100 biler i gågaden på fem timer. Lørdag den 3. juni var en rolig dag med kun 31 gennemkørsler. Men her skete præcist det jeg havde påpeget og frygtet: En stor hvid »lastvogn« var under en meter fra at ramme et blebarn. Jeg blev så forskrækket, at jeg desværre ikke nåede at reagere, før føren var væk. Fik ikke nummer og fik ikke taget billed.

Vognen genkender jeg dog til næste gang. Vi var en meter fra et barn havde mistet livet før det er kommet i gang. Vi var en meter fra en hel familie var blevet smadret.

Udover føreren bærer kun én person ansvaret, når det sker – og det må være formanden for teknisk forvaltning, da det kun kan være her løsningen ligger.

Først påpeger Helle Tidman en bedre skiltning. Den trækker hun så i land med i sidste uges svar, ved at sige hun havde misforstået noget. Hmm…

I denne uge undskylder man med en bymidterenovering. Hvad pokker har det med sagen at gøre, når hun i samme moment spørger mig til en løsning?

Men en løsning er såre enkel og langt billigere end bare et skilt: Sæt et videokamera op ved Arbejdernes Landsbank, så har man samtlige overtrædelser med nummerpladebevis. Så kan politiet kigge disse film igennem en gang om ugen og udstikke bøder. Det vil løse problemet med det samme.

Du må gøre noget, inden det er for sent. Opbakningen er massiv fra borgerne, så det er bare at komme i gang.

4 kommentarer om “Svarene holder ikke, Helle Tiedemann”

 1. Helle Tiedemann siger:

  Kære Kim
  Tak for en god snak i lørdags i hønseavlerforeningen.
  Jeg tager som aftalt dit læserbrev til mig knap så alvorligt.
  Håber at du jan se at der sker noget nu.

 2. V .Jensen siger:

  Der er vist gået Høns i den !

  Sørgeligt .

 3. V .Jensen siger:

  Var en tur i gågaden i dag ,
  og ganske rigtigt kom en mand kørende ,han var ude at handle i gågaden ,så han stoppede
  ved grønthandleren for lige at proviantere ,for der efter et vende bilen og køre ud ved arbejdernes Landsbank.

  Nogle fra Kommunen / forvaltningen har placeret nogle plantekasser på broen over banen .
  De ser pæne ud .
  Utroligt at Kommunen finder på det , er det deres bidrag .
  Det er ikke gået op for dem at bilisterne køre igennem gågaden .

 4. Ove Ginness siger:

  Som V. Jensen har jeg også bemærket, at omtalte grønthandler har kunder (en del, endda), der mener det rigtigt lige at køre ind i gågaden, handle og køre ud igen. Hvilke grøntsager, der er så tunge, at de skal afhentes som drive-in varer, ved jeg faktisk ikke. . . .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *