Svar til V om gågaden
Debat Kære Christian. Hvor er jeg bare glad for din udmelding om, at I er villige til at gøre noget ved den gennemkørende trafik i gågaden.

Det er et kæmpe problem både for beboerne og de gående i gaden. Vi har jo talt om både problemet og mulige løsninger både i TMU’s eventuelt og i vores politiske grupper. Vi har faktisk allerede et tilbud på pullerter i begge ender liggende, men det er en dyr løsning, det vil koste omkring 400.000 kroner, men både jeg og resten af den socialdemokratiske gruppe er villige til at bruge den nødvendige økonomi. Vi vil bare gerne arbejde meget hurtigt, finde økonomien og udføre projektet allerede i år. Det er for lang tid at vente til 2018. Problemet skal løses nu, så vi kan få GÅgaden tilbage.

Det kan jo være, at der er en enklere og billigere løsning på problemet. Jeg har bedt om, at forvaltningen kigger på en lukning af gaden på midten, så der fortsat kan køres ærindekørsel, men fra begge ender. Det vil hindre gennemkørsel.

Tak for jeres villighed til samarbejde.

4 kommentarer om “Svar til V om gågaden”

 1. kim pedersen siger:

  At sætte en hindring op i midten vil være fuldstændig vanvid og total spild af penge
  Det kommer vi ingen vegne med

 2. Ove Ginness siger:

  Enig med Kim Pedersen.

  Der kører ofte ret store lastbiler/varevogne ind på Centrumgaden for at aflæsse hos de forskellige handlende – hvis der spærres på midten , hvor skal disse store vogne så vende for at komme ud igen? Omtanke, Helle Tiedemann – omtanke!

 3. kim pedersen siger:

  Hvad med bomme der kører op automatisk i det tidsrum du må køre ind, og derefter skal der bruges kort?

 4. kim pedersen siger:

  Helle T
  Det ser ud til du ikke rigtig vil sætte dig ind i videoovervågning.
  Regler på område er faktisk ikke så problemfyldte som det kan fortyolkes når man læser dine tidligere kommentare.
  Der siges i reglerne: Videoovervågning kan tillades når det har til formål, at beskytte folk mod kriminalitet eller for at give borgerne sikkerhed. Så det skal vel undersøges idet, der ikke findes en bedre eller billigere løsning?
  Der skal i bund og grund bare ansøges hos politiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *