Seriøst svar udbedes
debat Udvalgsformandens svar til Kim Pedersen om kørende trafik i Centrumgaden er ren volapyk.

Kim P.’s indlæg kan ikke misforstås til at handle om parkeringsforhold – og dog, alligevel lykkedes det åbenbart for den ansvarlige kommunale udvalgsformand med hendes »goddag, mand økseskaft« svar.

Af hendes svar må man også udlede, at hun har givet op i sagen og det er meget beklageligt, idet hun er valgt til at være kommunal ansvarlig for området og velsagtens også har sagt ja tak for valget.

Som beboer i Centrumgaden er det ulideligt at være udsat for den tiltagende, motoriserede trafik, uden at nogen griber ind, og det medfører, at der hos mange er en generel frygt for en snarlig ulykke.

Måske udvalgsformanden kan finde en anden politiker, der vil påtage sig at få behandlet problemet meget snart?

 

3 kommentarer om “Seriøst svar udbedes”

 1. Helle Tiedemann siger:

  Hej Ove

  Læs mit svar og andet i denne uges avis.

 2. Ove Ginness siger:

  Hej Helle (vidste ikke, at vi er på fornavn!),

  Jeg har læst dit svar, som igen er intetsigende, som dine øvrige udmeldinger i denne sag. Hvad “og andet” er, som du henviser til, ved jeg ikke?

  Tag jer nu sammen i forvaltningen og få aktivt gjort noget ved problemet. Samtidig kan I måske sikre, at gadebelysningen virker ved mørkets frembrud – der er bælgmørkt i bl.a. Centrumgaden. Mørket gør det åbenbart endnu “sjovere” at ræse igennem, har vi bemærket!!!

 3. Daniel siger:

  man burde næsten ligge sømmåtter ud fra politiets tekniske afdeling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *