Så sluttede sæsonen for Ballerup BK
Ballerup_BK_15-06-17-copy.jpg
Et ærgerligt nederlag satte punktum for en ellers forrygende sæson for Ballerup BK. Foto: Privatfoto
fodbold Torsdag aften spillede Ballerup BK kvartfinale om sjællandmesterskabet mod Lynge-Uggeløse IF, og det skulle desværre vise sig, at blive sidste vers, som blev sunget i denne omgang.

I første halvleg var der dog ingen tegn på, at eventyret skulle slutte her, da udeholdet var hensat til en meget lille birolle i en sand opvisning fra hjemmeholdets side. Overlap, spil på tredjemand, dybdeløb og indlæg sad lige i skabet. Det eneste som manglede, var den sidste skarphed foran mål, som desværre gjorde, at Ballerup kun var foran med 1-0 ved pausen.

Fra anden halvlegs start fastholdt Ballerup grebet om udeholdet, og både Mikkel Andersen og Mads Simoni brød igennem LUI’s forsvar inden for de første 10 minutter, men begge blev nedlagt af nødbremser – førstnævnte i feltet – dog uden at dommerens fløjte lød. En fejldom, og Mikkel Andersen var efterfølgende nødt til at udgå af kampen.

Kort efter var skæbnen hård ved Ballerup, og LUI udnytter et kort sekunds ubalance til at udligne til 1-1. Det var så det. Herefter var tanken tom hos hjemmeholdet, som var ude i sin tredje kamp på fem dage. Vel og mærket mod rigtig gode hold, som giver en god pejling i forhold til den nye sæson, og især hvor Ballerup skal forbedre sig henover sommeren og i den korte opstart.

Lynge-Uggeløse IF slog det sidste søm i kisten med to minutter tilbage af kampen, og Ballerup måtte resignere. To minutter fra, at det hele skulle afgøres fra pletten, men nej.

En stor sæson af Ballerup BK er dermed slut, og en flok trætte trænere og spillere kan nu holde en velfortjent ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *