Penge til parkour, projekter og junglesti
Borgermillion-2.jpg
Jasmin og Maya fik jackpot, da deres projekt ’Fællesskab for de unge i Nord/Lundegården’ fik penge fra borgermillion-puljen. Her er de sammen med formand for Teknik- og Miljøudvalget Helle Hardø Tiedemann (A). Foto: Privatfoto
Projekter Nu har de fire bydele bestemt, hvad de vil bruge deres andel af borgermillionen på.

I de forgangne uger blev der sat konkrete navne på de projekter, der skal have penge fra borgermillion-puljen i Måløv, Ballerup Syd, Skovlunde og Ballerup nord.

Her skulle der nemlig stemmes om de endelige projekter, der skal have del i den million kroner, der er sat af til projekter i disse bydele.

I Ballerup Nord faldt valget på projekt ’Fællesskab for de unge i Nord/Lundegården’. Det betyder, at arbejdet med at etablere en parkour/multibane er kommet et skridt nærmere.

I Måløv fik de tre projekter alle en pose penge med hjem, idet man blev enige om at dele pengene på alle tre projekter. Det betyder, at planerne om en overdækket aktivitetsplads, en junglesti og en frisbee-golfbane samt Mere Monitor-projektet kan fortsætte.

I Skovlunde blev man enige om at realisere projektet ’Fællesskaber med bold og leg’, der har til formål at etablere en række idrætsfaciliteter i Skovlunde Syd.

Endelig bestemte man i Ballerup syd, at der skal sættes penge af til projektet ’FordiKultur og Jazz på Torvet’ med fokus på kulturelle og musikalske oplevelser i centrum af Ballerup.

Man kan læse meget mere om projekterne på ballerup.dk/borgermillionen2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *