Nedtælling til Jonstrup Jazz Festival
mikeandersen-copy.jpg
Mike Andersen Band kommer og spiller på Jonstrup Jazzfestival i år. Foto: Pr. Foto: Privatfoto
Program Om to måneder slår Jonstrup Jazz Festival portene op til endnu en jazzfestival på Det Gamle Seminarium, men festivalen er nu klar med årets program.

I år bydes der på et gensyn med Mike Andersen Band, koncerter med Scandinavian Old Stars, Martini & Friends, Musikskoles Jazz/funk hold, Josefin Björk Werner & The Joyful Swing Band, TobaccoBand, Farum Big Band Krudthusets børnekor, Moussa Diallo Trio og Kansas City Stompers med Rikke Mølgaard.

Udover jazz for store og små, har et væld af aktiviteter fra parkourbane og hoppeborge over grafikværksted og stenhuggeri til mulighed for at prøve at spille på et instrument under kyndig vejledning af en lærer fra Furesø Musikskole.

Festivalen foregår den 18., 19. og 20. august og er for hele familien. Læs mere på www.jonstrup-jazz.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *