Millioner på vej til vejene
Ballerup-Boulevard-Malmparken.jpg
Der skal blandt andet repareres vejbaner i krydset ved Malmparken/Ballerup Boulevard. Foto: Arkivfoto.
Pengeregn Der skal bruges lidt ekstra penge til en række presserede opgaver til trafiksikkerhed og vedligeholdelse af veje.

Den såkaldte ’sorte pulje’, der er øremærket vedligeholdelse af veje og trafiksikkerhedsprojekter skal tilføres ekstra millioner, så en række akutte opgaver kan blive løst.

Det har kommunalbestyrelsen besluttet, selvom puljen blev kraftigt reduceret på grund af de statsligt fastsatte anlægsrammer.
Ikke desto mindre har Ballerup Kommune fundet økonomisk luft til at investere fem millioner kroner i den sorte pulje. Pengene er fremrykninger af midler for 2018 og 2019 og skal bruges til at forbedre en række lokale vejstrækninger.

De skal blandt andet bruges til projektering af afvanding og belægning på en del af Skovvej, primært på en cykelsti i begge retninger. Der skal også bruges penge på opretning og udbedring af eksisterende vejbaner ved tre signalkryds på henholdsvis Ballerup Byvej/Måløv Parkvej, Skovvej/Hold-an Vej og Jonstrupvej/Vestbuen. Der skal også repareres vejbaner i krydset ved Malmparken/Ballerup Boulevard samt repareres en cykelsti ved Åbyvej i Skovlunde.

Dertil kommer, hvad der dukker op af akutte problemer.

Der ligger i forvejen lidt over tre millioner kroner i den sorte pulje, hvilket betyder at der vil være godt otte millioner kroner klar til at reparere på kommunens veje i indeværende år.

4 kommentarer om “Millioner på vej til vejene”

 1. V .Jensen siger:

  Pengeregn !!
  Akutte Problemer , Gå Gaden .

 2. Daniel siger:

  Nu når bladet ikke ville hjælpe mig med en artikel Jensen,
  Kan jeg fortælle dig at her om 4 ugers tid ca modtager Ballerup kommune en stævning af mig.

  Jeg ligger sag an i mod hele kommunen .

  Så Kunne i havde taget mig lidt mere seriøs BallerupBladet.

  Så mon ikke de skal til at spare nogen penge…

 3. kim pedersen siger:

  INTET sted kan der gøres mere for trafiksikkerheden eller i Gågaden i Ballerup.
  Endnu en markant oplevelse, er jeg stødt på. Har et barn 1 årigt barn på armen, et kæmpe skuldertask, med diverse bleer der nu engang skal bruges når man skal på gåtur med en klapvogn. Denne klapvogn havde jeg tilladt, at parkere i gågaden. Da jeg skulle sætte barnet i klapvogn, spænde ham fast, var der en varevogn der skulle levere til en af butikkerne. Han syntes jeg var for lang tid om, at sætte barn på plads og komme afsted. Han syntes ikke jeg skulle stå hvor han skulle holde, så først dyttede han, senere sprang hans hjælper ud af bilen og råbte af mig jeg skulle fjerne mig. Da jeg tog den tid det tog, blev chaufføren så forbandet, at han gassede op og kørte truende mod mig. Uheldigvis for idioten ramte han sin egen medhjælper som røg over i mig og barnevogn. Sådan kan livet også være

 4. Daniel siger:

  Hej Kim jeg er ked af at høre om din situation, Jeg håber du trods alt har meldt situationen.

  Det er på ingen måder i orden, Når man behandler hinanden på den måde.

  Jeg håber i trods alt er oven på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *