Mere DM-guld til gymnasterne
ballerupgymnaster-copy-1.jpg
Bagerst fra venstre: Danmarksmestrene Alma Sofie Pedersen og Marie Mejnholt- Jakobsen. Forrest fra venstre: Debutanterne Ida Tian og Sara Skjoldborg. Foto: Privatfoto
Gymnastik Anden og sidste del af de danske mesterskaber i rytmisk sportsgymnastik for individuelle gymnaster fandt sted i Taastrup Idræts Center i weekenden den 27.-28. maj.

Lørdag lagde rækken for pre-junior ud med Ballerups nykårede sjællandsmester Marie Mejnholt-Jakobsen samt debutanten Ida Tian, begge 12 år.

Efter første serie (uden håndredskab) lå Marie kun 0,1 point fra førstepladsen. For hendes efterfølgende tre serier med hhv. tøndebånd, køller og vimpel scorede hun for hvert redskab dagens højeste point og sluttede dermed på toppen af sejrsskamlen med tre point foran sølvvinderen. Ida placerede sig på en flot femteplads.

Ballerups anden nykårede sjællandsmester, 11-årige Alma Sofie Pedersen, gjorde rent bord i rekrutrækken med at præstere bedst i alle sine tre serier; uden håndredskab, bold og køller, og vandt dermed danmarksmesterskabet med fire point foran toeren.

Ballerups debutant 11-årige Sara Skjoldborg deltog som den eneste gymnast med to serier og blev nummer 19

Søndag dystede 8-årige Maria Grosser og 10-årige Lucca Schmidt i minirækken med en serie uden håndredskab samt en boldserie og placerede sig på henholdsvis fjerde- og niendepladsen.

Dagens højdepunkt var seniorernes disciplinfinaler, hvor også meget talentfulde juniorer havde kvalificeret sig. Ballerups sjællandsmester samt nykårede danmarksmester i juniorrækken, 13-årige Isabella Schultz, havde et par uger forinden kvalificeret sig til finalerne med tøndebånd, bold og køller. Isabella snuppede meget flot en sølv- og to bronzemedaljer med hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *