Måløvs børn gik med skilte
Vi-går-med-skilte-2-copy.jpg
Nogle af børnene fra Måløvhøj Skole med deres egne, fine skilte. Foto: Privatfoto
Kunstprojekt I løbet af foråret har alle 3. klasser fra Måløvhøj Skole og børnehavebørn fra Måløv-Østerhøj området deltaget i et kunstprojekt ’Vi går med skilte’ sammen med Mette Gitz fra Billedskolen og billedkunstner Lise Nørholm, hvor de har malet, tænkt og leget med ord.

Torsdag den 8. juni klokken 10 myldrede 150 børn fra 3. klasserne og 125 såkaldte majbørn (dem der starter i 0. efter sommerferien) på Måløvhøj Skole ud af lokalerne fra henholdsvis afdeling Måløv og Østerhøj med deres egne skilte med ord og bogstaver.

Børnene fra de to afdelinger mødtes på halvvejen, hvor de blev fotograferet og viste deres seje skilte frem. Fotografierne af børnene og deres skilte skal senere indgå i en udstilling langs Måløvs stier.

Og jublen ville selvfølgelig ingen ende tage, da isbilen til sidst kørte op foran Måløv Hallen, og der blev delt is ud til alle.

’Vi går med skilte’ er en del af Kulturnetværket i Måløvs satsning på sproglig udvikling og sprogforståelse i dagtilbud, skoler og klubber i hele Måløvhøj. Under overskriften Sprogblomster sættes forskellige aktiviteter og lege i gang med fokus på leg og ord. I efteråret vil aktiviteterne blive fulgt op af besøg af forfattere og andre ordmennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *