LSF-sejr over B1908
fodbold Weekendens kamp mod B1908 endte 2-0 til LSF.

Det var virkelig en gang god bold hvor den lille runde fik lov til at køre fra spiller til spiller så B1908-drengene mange gange bare så til – eller ventede for de havde satset på en solid defensiv og nogle omstillinger.

LSF skulle ikke vente længe på forløsningen, da Niki Wulff kom flyvende over højrekanten og spillede Morten Larsen, der smart trillede den videre til formstærke Emil Scott, der sparkede bolden i mål – og der var der spillet 14 minutter.

Der var en utrolig koncentration og sammenhængskraft mellem kæderne og det til i dagens sammensatte nye forsvar gjorde det glimrende. Kasper Gram havde nemlig fået betændelse i det ene ben og kunne ikke spille, så ind på hans plads blev superbacken Dennis Lind sat ved siden af Søberg. Ind kom også spirrevippen Jacob Lind på den ene back og på den anden back Kristian Løvgren som sædvanligt.

Anden halvleg kom i gang og LSF-tilskuerne fik hurtigt valuta for pengene. Løvgren – der nok spillede sin bedste kamp i år – kom fri i venstresiden og sparkede bolden fladt ind til Marc  Lind og så stod det 2-0 efter 48 minutter.

LSF havde nok af chancer og hele tre gange blev Scott spillet mand-mand og hver gang vandt han den duel. Men B1908’ernes bedste mand – målmanden – fik afværget alle tre gange.

Det blev ved de 2-0 så spillerne havde gjort deres, men var ikke helt oppe at ringe, da Skovshoved desværre også vandt deres kamp. De skal sætte fire point til i de sidste to kampe og LSF skal vinde deres – så det er lidt op ad bakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *