Lokale danmarksmestre blev hædret
mestre-på-rådhuset-copy.jpg
sportsfolk Hele 77 danske mestre blev fejret på Ballerup Rådhus til den årlige reception for idrætsklubberne.

Onsdag aften i sidste uge var en stor del af Ballerups bedste sportsfolk samlet på rådhuset til festlig reception. Her blev de hædret for deres resultater det forløbne år – alle inviterede har nemlig opnået den fornemme titel ’danmarksmester’ i deres respektive idrætsgrene.

Fordelt på en lang række sportsgrene blev det til ikke mindre end 77 danske mestre, som borgmester Jesper Würtzen og formanden for kultur- og fritidsudvalget, Tom Nielsen, kunne lykønske ved receptionen.

Ballerup Handicap Idræts Club tegnede sig for fem danske mestre i boccia, Kofukan Karate havde fire danske mestre, i Ballerup-Skovlunde Fodbold vandt U18-pigerne DM i futsal, Kyokushin Karate havde en enkelt dansk mester, Ballerup Gymnastikforening havde fem, Ballerup Skytteforening 12 og Svømmeklubben Triton 11 danske mestre. Derudover var Hjortespring Golfklub, Måløv Idrætsforening og Ballerup Orienteringsklub repræsenteret med hver én dansk mester og BMS Herlev havde to hold; U14 piger og U17 herrer som vandt DM.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *