Laver I grin med os?
Kim Pedersen, Centrumgaden 33, 1, Ballerup Først og fremmest er det glædeligt, at borgerne tager aktiv del i i debatten om gågaden.

Det også glædeligt, at Helle Tiedemann ud fra hendes egne ord tager det alvorligt.

Blandt andet skulle der ifølge Helle Tiedemanns seneste indlæg været sket noget for at forhindre trafikken i gågaden.

Og ja, minsandten om det ikke stemmer. Der er sat fire mega cementblomsterkrukker op. Og til forvaltningens store ros, så er de virkelig flotte.

Men til forvaltningens ris hører så lige med, at man har været så geniale, at sætte alle fire på en sådan måde at de ikke chikanere trafikken. Det jo smart tænkt idet en bil kan blive rigtigt skadet af, at ramme en sådan betonkrukke. Klogt placeret.

Et andet sted i Ballerup Bladet for sidste uge, bryster man sig med at have 5 millioner kroner fra den »sorte« pulje samt at man laver en fremskrivning til år 2019 med yderligere tre millioner, så man har godt otte millioner til som det så fint lyder. Blandt andet så man kan trafiksikre kommunens veje bedre. Heriblandt krydset ved Novo Nordisk.

Laver I grin med os?

Så snakker man om, at en løsning i gågaden er for dyr. Af de otte millioner, hvoraf en del skal bruges til trafiksikkerhed, er der vel ikke nogle steder det er mere påkrævet end i gågaden? Det er her den første ulykke sker. Folk på Måløv Byvej/Måløv Parkvej ved de skal passe på. Her færdes ikke børn alene. Siger ikke, at det ikke kan være godt, siger bare: Lad os beskytte børnene og de gående først.

Sidste uge havde vi over 21 biler i tidsrummet 19.15 til 19.45. Det er et krav der gøres noget.

2 kommentarer om “Laver I grin med os?”

 1. V .Jensen siger:

  Den Sorte Pulje fremmer privatbilismen deraf navnet
  Det er der stemmer i .
  At få stoppet kørslen i gågaden er en helt anden sag .
  Det kræver viljekraft og ansvarsfølelse , mangel på dette ender med at blive katastrofalt .

 2. Ove Ginness siger:

  Af politiets bemærkninger i bladet i dag om ulovlig trafik i Centrumgaden fremgår det bl.a., at de har løftet pegefingrene over for nogle af gadens handlende i forhold til parkering. Selv om de i samme artikel bemærker, at parkering egentlig ikke er deres bord. Af bemærkningerne kan man i øvrigt udlede, at egentlige løsninger på problemet har lange udsigter!

  Men nu er det bestemt ikke gadens handlende, der er problemet. Det er snarere nogle af de handlendes handlende, der medvirker til ulovlig kørsel og parkering.

  Den ulidelige gennemkørsel døgnet igennem af motorcykler, knallerter og biler, sommetider i høj hastighed, er problemet. Det foregår efter mørkets frembrud nu også i bælgmørke, idet gadebelysningen ikke har været aktiveret de seneste 14 dage – hvorfor egentlig ikke? Jeg troede, at en væsentlig opgave for politikerne var at sikre borgernes tryghed!

  Et helt andet aspekt i alt det her er også den usikkerhed en total fri gennemkørsel i en gågade kan medføre i disse terrortider!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *