Forrygende sæson for Rosenlund Volley
Volleypiger1-copy.jpg
Rosenlund Volleys kidsspillere vandt guld i sjællandsmesterskabernes lv. 4. Foto: Privatfoto
Volleyball Både for Rosenlunds damehold (D1) og kids-spillere har forårssæsonen været mere end almindelig succesfuld.

I løbet af foråret har D1 spillet solid volley med kun få tabte kampe og kunne i maj spille finale i Kredspokalen mod årets ”onde ånd” fra TIK, som holdet havde tabt til to gange tidligere i sæsonen. Kampen blev afviklet i Taastrup Idræts Center og tilskuerne blev ikke snydt for en spændende kamp, som D1 vandt med en 3-1 sejr. Sejren betyder helt konkret, at D1 nu rykker op i 2. division og dermed allerede til oktober skal møde henholdsvis Enghave og Gentofte på hjemmebane.

Rosenlunds kidsspillere vandt i maj sølv i sjællandsmesterskabernes lv. 3 og guld i sjællandsmesterskabernes lv. 4. Finalen i lv. 4 blev spillet dagens efter D1 havde vundet kredspokalen og modstanderen var igen TIK. Finalen blev vundet med 2-1.

Ikke kun på kampfronten har det været en forrygende sæson. Rosenlund volley har hen over forårssæsonen oplevet en øget tilgang af medlemmer – både på kidsfronten, men også i kraft af, at der i år er blevet oprettet et mixvolleyhold for voksne begyndere og let-øvede. Holdet består i høj grad af forældre til kidspillerne. Her spiller det sociale en stor rolle og det er ofte at træning afsluttes med fællesspisning i klublokalerne, hvor maden laves sammen, mens kidsspillerne lige leger lidt ekstra med boldene i hallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *