Ferie med dans på Rhodos
Ballerup-Linedance-på-Rhodos-copy.jpg
Ballerup Linedance har været en tur på Rhodos for at danse - og holde ferie. Foto: Privatfoto
Linedance 48 deltagere fra Ballerup Linedance har været med Linedance & Ferie, og i år gik turen til Rhodos hvor de boede på Vestkysten kun fire kilometer fra Rhodos by.

Her blev der hygget og danset flere gange om dagen, men der var også masser af tid til at gå på stranden og deltage i forskellige udflugter. En af udflugterne gik ind til Den Gamle Bydel i Rhodos by, hvor der blev guidet rundt i de spændende gader.

Heldagsturen gik til Lindos også kaldet ”Den hvide By” på grund af de hvidkalkede huse. Her var der tid til at gå rundt i de små gader og shoppe, hvis man da ikke ville en tur op på Akropolis (116 m over havet) og de der syntes det var lidt for stejlt at gå, kunne tage en Lindos Taxa (æsel).

Turen fortsatte til Epta Piges som betyder ’de syv kilder’, hvor syv vandløb mødes, her spiste man frokost på en taverna i det fri.

Om eftermiddagen gik turen til Kalithea Therme som oprindeligt var nogle spabade, men det er absolut et af de smukkeste steder på Rhodos med nogle interessante bygninger og en meget smuk udsigt.

»Vi har igen i år haft en fantastisk tur som er med til at styrke fællesskabet i klubben. Så nu er vi klar til klubbens Sommerdans tirsdag,« siger Finn Seerup Andersen som havde tilrettelagt, og også var guide på turen.

Læs mere på www.balleruplinedance.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *