Bymidteplaner sendes i høring
Skovlunde-bymidte-copy.jpg
Planerne for den nye Skovlunde Bymidte skal nu i høring frem til slutningen af august. Hvis alt går efter planen kan den nye bymidte komme til at se ud i retning af denne illustration. Foto: PR illustration
byudvikling Den store ombygning af Skovlunde Bymidte bliver nu sendt i høring. Dermed rykker den endelige byudvikling et skridt nærmere.

I et stykke tid har der været gang i de indledende øvelser til den store byudvikling af Skovlunde Bymidte. Nu rykker selve ombygningen tættere på.

Den 20. juni sender Ballerup Kommune nemlig lokalplanen i høring. Det sker efter at Teknik- og Miljøudvalget har godkendt lokalplanforslaget og nu sender det til endelig politisk godkendelse i kommunalbestyrelsen, der med stor sandsynlighed vedtager forslaget.

Lokalplanen tager udgangspunkt i det projekt, der vandt arkitektkonkurrencen i 2014, men er desuden bygget op omkring det projekt, som den nye ejer af Skovlunde Centret præsenterede på borgermødet i marts.

Forslaget er altså resultatet af et tæt samarbejde mellem den nye ejer og Ballerup Kommune, der skal skabe en sammenhængede og attraktiv bymidte.

Høringsperioden varer fra den 20. juni og frem til den 22. august.

3 kommentarer om “Bymidteplaner sendes i høring”

 1. Frank Reerman siger:

  Det undrer mig at dette samlede projekt, kan sendes til høring, med slutdato i August, når vi som beboere i Blokhaven Aab 106, først kan tage stilling til salg af grunden, i “starten” af August. Det er der hvor lægehuset og andre høje bygninger, skal ligge efter planen. Vi flyttede til Ballerup (Grøn kommune) for at få “luft”. Nu ender vi i 3.baggård igen. Husene bliver lige så høje som Blokhaven og kun 12 meter væk. Øv siger jeg og det ligner et kup, hvor alt er bestemt på forhånd og vi ikke kan nå indsigelse. MVH. Frank Reerman

 2. Helle Tiedemann siger:

  Kære Frank

  Jeg har allerede taget fat i forvaltningen og bedt om at vi forlænger høringsperioden. Jeg har også bedt om at der skal kigges på højde og afstand til Blokhaven.
  M.V.H
  Helle Tiedemann

 3. Frank Reerman siger:

  Tak for hurtig indsats😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *