BTA-drengene tog mesterskabet
BTA-drenge-copy.jpg
U15 drengene fra BTA vandt stort og kan nu kalde sig sjællandsmestre. Foto: Privatfoto
fodbold I DBU Sjællands Final 4 turnering i weekenden, hvor puljevinderne i de respektive rækker mødtes i kamp for at kunne kalde sig Sjællandsmestre, trak BTA’s drenge sig igen sejrrigt ud af både semifinale og finale.

Med en meget overbevisende 7-1 sejr i finalen over Lyngbys drenge kan BTAs U15 drenge således også sætte Sjællandsmester-pokalen på hylden.

De flotte resultater over det sidste år dokumenterer en fantastisk positiv udvikling og drengene er klar til nye og større udfordringer i kommende sæson for Barcelona Training Academy efter en velfortjent sommerferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *