Bronze til BFC Lundegårdens U13
Lundegården-SM-bronze-2-copy.jpg
BFC Lundegårdens U13-drenge vandt bronze ved sjællandsmesterskaberne. Foto: Privatfoto
fodbold Med en 5-1 sejr over Brøndby, gik BFC Lundegårdens U13-drenge, som puljevindere, videre til at spille SM-kvartfinale mod Fårevejle BK.

Holdet tog pænt imod Fårevejle, men måtte også pænt vise dem hjem igen. Sejren på 2-1 gik fortjent til BFC Lundegården, som viste godt sammenspil og godt humør på hele banen og dermed var billetten til Final4 i Borup i hus.

Solen skinnede højt på himlen lørdag den 17. juni. Drengene var glade, humøret var godt, men nervøsitet kunne skimtes i baggrunden. I semifinalen mødte de SB 50 Ishøj, nogle store krabater med meget højt spilleniveau. De tabte kampen 5-0 og dermed også muligheden for at spille om guldet.

I kampen om bronze mod Haslev FC, blev der kæmpet hårdt. Drengene ville vinde, og de viste, at de havde overtaget i langt det meste af kampen. Der blev vist gode målmandsredninger, 1-2-samspil, modløb og masser af forsvar og angreb. Men trods en 1-0 føring ved halvleg, var intet givet på forhånd. Den kraftige sol, satte sit præg på begge holds spillere, der på trods, blev ved med at løbe og kæmpe. De sidste 10 minutter var et helvede at komme igennem, både for spillere og tilskuere, og selv med en føring på 2-1 var ingen helt sikre på det endelige udfald. Solen og varmen havde sat et fast greb i alle spillere og tømt dem for energi.

Til stor glæde og megen jubel, både på banen og på sidelinjen, endte kampen 2-1 til BFC Lundegården, der dermed kan kalde sig SM-bronze-vindere i U13 række 3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *