Ballerup BK tabte for første gang i et år
Ballerup-BK-copy-3.jpg
Ballerup BK måtte for første gang i et år se sig slået på grønsværen, da de på udebane mødte Slagslunde-Ganløse. Foto: Privatfoto
fodbold Søndagens kamp mod Slagslunde-Ganløse bar præg af, at hjemmeholdet havde alt at vinde, og Ballerup BK intet at tabe.

Der gik derfor det meste af første halvleg, før Ballerup BK endelig kom i gang. På det tidspunkt havde hjemmeholdet allerede bragt sig foran på 2-0, på et par scoringer, som godt kunne have været undgået.

Herefter blev der sadlet om de sidste 45 minutter, hvilket var en fornøjelse at se på, og Ballerup BK begyndte at komme frem til flere chancer. Det blev dog kun til en enkelt reducering, da Kenneth Høier sender et straffespark i kassen med et kvarter igen. Så Ballerup BK måtte forlade banen uden point for første gang i et år.

Næste kamp er tirsdag, hvor 1/8-finalen om SM venter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *