3-2 sejr på Amager i forrygende forår
fodbold Tålmodigheden kom virkelig på prøve, da LSF mødte AB Tårnby i weekenden.

AB Tårnby er et meget fysisk hold, der lever meget på høje bolde frem ad banen og så af sted.

Dette sammenholdt med de mange høje spiller gjorde, at de var hyperfarlige på standardsituationer – og det fik LSF-spillerne at mærke fra start. Et hjørnespark efter et minut – en høj bold ind i feltet – og så var smørumdrengene bagud med 1-0 – en stilling der holdt helt til pausen.

I det 56. minut kom forløsningen, da Lasse Gram i kassen med et millimeterpræcist udspark ramte Mathias Kjærulff på toppen – bolden hoppede en enkelt gang og han fangede deres målmand på mellemhånd og lobbede bolden over ham og i mål.
Knap var bolden givet op og bolden blev spillet i dybden til Scott. Han rundede en forsvarsspiller – derefter målmanden og skulle lige til at sparke den i mål, men det var Mathias Kjærulff, der fik den sparket ind. 0-1 forvandlet til 2-1 på to minutter. Sådan.

Men AB Tårnby var ikke slået. I det 64. minut blev bolden spillet på tværs i feltet og en Tårnbyspiller fik udlignet til 2-2.

Der blev skiftet ud og ind kom blandt andre Marc Lind, og han havde ikke været mange minutter på banen, da han sendte Scott af sted i det 70. minut. Han løb fra sin oppasser og alene med målmanden sparkede han bolden i kassen til en 3-2-føring. Hvilket blev kampens endelige resultat. Den sidste kamp var spillet og andenpladsen sikret på fornem vis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *