Wolfpack sigter mod Basketligaen
Wolfpack-copy.jpg
Wolfpack slog Svendborg 85-68. Foto: Wolfpack
basketball Wolfpack tager endnu en stor sejr i slutspillet og avancerer til semifinalerne efter sejr i Svendborg Idrætscenter over Svendborg.

Wolfpack var uden Anders Skou der måtte sidde over med en brækket næse og Michael Martin på grund af reglen omkring udlændinge.

Wolfpack havde forberedt sig godt og det var tydeligt at mærke, fra start sad de på spillet og midt i første periode viste tavlen således 6-17 til Wolfpack. Derfra slap Wolfpack foden lidt fra gaspedalen og Svendborg fandt fodfæste så de holdt scoren lige perioden ud til 14-25.

Anden periode blev ikke nogen køn opvisning af Wolfpack, alt for mange sjuskede mistede bolde og brændte korte skud gav Svendborg smag for mere og perioden sluttede med 41-44 i Wolfpacks favør.

Coach Almir Zeco må have talt med store bogstaver i pausen, for Wolfpack kom som skudt ud af en kanon efter pausen, hvor specielt Damian Ocana og Adrian Moss dominerede udefra og indefra med flotte scoringer. George Berling lagde ud med et flot dunk og Alexander Birketoft sluttede af med et alley oop dunk til scoren 58-71.

I sidste periode blev der delt rigeligt ud med spilletid og specielt Danijel Dragovic fra BMS/Herlevs flotte talentarbejde kom ind og styrede spillet flot. Wolfpack havde lidt svært ved at score men viste flot forsvarsspil og vandt perioden med 10-14 og med en slutscorer på 68-85 kan holdet kigger imod semifinaleserien.

Wolfpack spiller første hjemmekamp Lørdag 6. maj i Herlev Hallen klokken 15 mod EBAA fra Århus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *