Wolfpack er i finalen
Wolfpack.jpg
Wolfpack er nu klar til finalen om at oprykning til den bedste basketliga efter sejr i Århus i weekenden. Foto: Privatfoto
Basketball Med en overbevisende sejr i Århus er Wolfpack i finalen i oprykningsspillet til den Danske Basketliga. Det blev en mandfolkeindsat og den lange køretur måtte have sat sig i benene for skuddene ville ikke i kurven fra start.

Århus-drengene kom bedst fra start, deres små spillere var skarpe udefra og ramte godt fra distancen. Efter første periode var Wolfpack således bagud 19-13.
I anden periode fik Wolfpack dog mere fat, med hårdt forsvar og reboundspil i topklasse af specielt Andreas Høier og stort hustle spil af Adrian Moss kæmpede ulvene sig ind i kampen og gik til halvleg 32-31

Wolfpack´s angrebsspil begyndte at svinge, specielt Anders Skou viste gang på gang offensivt stortspil. Men Århus drengene ramte med det ene langskud efter det andet. Så til trods for flot spil, var scoren lige ind til sidste periode 51-51

I sidste periode viste ulvene, at de er mandfolk og hvorfor de er udfordrere til oprykning til Basketligaen.

Reboundspil og stærk eksekvering under kurven gjorde, at der aldrig blev spænding i sidst perioden, der sluttede 64-72 og sendte Wolfpack i finalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *