Ved DF, hvad de mener?
Debat Man bliver målløs når man læser indlægget fra Lokalformand i Dansk Folkeparti, Jette Meinertz, i sidste uges avis.

Lige pludselig vil Dansk Folkeparti ikke længere spare på børnene, sådan som ellers begge kommunalmedlemmer, Birgitte Dahl og Lone Madsen, gjorde det på kommunalbestyrelsesmødet i april. Dette blev så fulgt op af et læserbrev fra Lone Madsen den 2. maj 2017, hvor hun understreger, at hun ikke vil finde de 3,7 mio. som det beklageligvis koster, på budgettet.

Det er tydeligt, at Dansk Folkeparti ikke har styr på hvad de mener, og det er underligt at det nu er lokalformanden, og ikke gruppeformanden, der kommer med denne kursændring.

Enten er der tale om intern splid hos Danske Folkeparti eller også er det en omgang luftsteg og vindfrikadeller, fordi man ikke ønsker at være ”børnefjendtligt” parti i et valgår.

Uanset hvad, så er det svært at tage indlægget fra en lokalformand seriøst, når den er i direkte kontrast med hvad hendes partifæller stemmer i kommunalbestyrelsessalen og skriver i denne avis.

Så ved Dansk Folkeparti egentlig, hvad de selv mener? Det virker ikke sådan!

5 kommentarer om “Ved DF, hvad de mener?”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Eller kort og godt:

  De Konservative vil gerne tage penge der var beregnet til børnene og give til lederne i børneinstitutionerne.

  Hvorfor er jeg ikke forbavset. ???

 2. Karsten Kriegel siger:

  Du vender tingene på hovedet.

  De 3,7 mio. kr. er ikke beregnet til børnene, men er en ekstraudgift, der er kommet på baggrund af den vedtagne daginstitutionsstruktur, som DF har stemt for.

  Når der opstår en ekstraudgift, som ikke er budgetteret bør ethvert ansvarligt parti tage stilling til, hvordan denne ekstraudgift skal finansieres. Gør man ikke det, skal pengene spares inden for eget budget (fra børneområdet).

  Men vi må konstatere, at DF (eller er det Nye Borgerlige?) som sædvanlig ikke tager ansvar, når der skal træffes vanskelige beslutninger.

 3. Martin Jonassen siger:

  Man skriver som man har forstand, Poul E. Pedersen. Husk at læse/forstå en sag inden man kommenterer på den. Det har du tydeligvis ikke gjort og din kommentar bære umiskendelig præg af manglende viden om lokalpolitiske forhold og beslutninger. Men klassisk DF reaktion, hvor angreb er eneste forsvar.

  1. Poul E. Pedersen siger:

   Martin Jonassen.

   Bemærk at debatten her startede med:

   ” Lige pludselig vil Dansk Folkeparti ikke længere spare på børnene “.

   Men jeg kan forstå at Du er en meget klog mand og har sat sig ind i sagerne. ??

   Så forklar lige os andre, mindre kloge, hvor dette udsagn ikke passer i mit indlæg, der netop handler om at vi ikke skal spare på børnene som De Konservative og andre partier åbenbart har stemt for. ??

   1. Martin Jonassen siger:

    Alle andre partier, end DF, stemte for at bruge de ekstra 3,7 mio på lederlønningerne så vi netop ikke skulle ud og spare på børnene, for det ville være konsekvensen hvis man fulgte DF og stemte imod. Om jeg er klog eller ej vil jeg lade andre om at vurdere, men sikkert er det at du ikke forstår sagen. Det er ret tydeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *