Ulvene jager videre
wolfpack-uge-19-copy.jpg
basketball Wolfpack tog imod århusianske EBAA i weekenden.

Wolfpack kom flot fra start og dominerede i begyndelsen af første periode. Den flotte start virkede dog til at lulle Wolfpack lidt i søvn og med lidt upræcise afslutninger blev der åbnet op for et EBAA-comeback, hvor EBAA Kristoffer Løvenstein var flot skydende og lukkede hullet til en periodeføring til Wolfpack på 11-9.

Næste periode fortsatte Wolfpacks lidt upræcise omgang med bolden og det gav desværre momentum til de unge drenge fra Århus, der kæmper sig til en føring på otte point. Men efter en timeout til Wolfpack vendte spillet og Wolfpack red stormen af til en halvlegstilling på 32-34.

I anden halvleg kom Wolfpack flot fra start. Damian Ocana, Andreas Høier og Casper Ishøi fik sat EBAA på plads, og perioden sluttede af med et dunk af Adrian Moss til 58-48.

Sidste periode fortsatte godt. Guard Anders Skou Hansen viste flotte scoringer og overblik. Men det var amerikanske Adrian Moss, der var dagens mest dominerende skikkelse med 24 point for Wolfpack. Sejren kom i hus og Wolfpack vandt kampen 74-62.

Kamp nummer to i semifinaleserien er søndag 14. maj klokken 13.15 i Vejlby Risskov Centeret. Vindes den går Wolfpack i finalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *