Trafikken glider pænt trods indsnævring
ballerup_bouldevard_indsnævres_2.jpg
På udsatte tidspunkter af døgnet er der pres på omkring vejarbejdet på Ballerup Boulevard. Men generelt glider trafikken ganske pænt. Foto: Flemming Schiller
vejarbejde Arbejdet med at indsnævre Ballerup Boulevard er i gang ved Skovlunde. Men trods arbejdet, så glider trafikken rimeligt, siger udvalgsformanden.

I et par uger har arbejdet med at indsnævre Ballerup Boulevard i Skovlunde bymidte været i gang for alvor. Gravemaskiner og afspærringer har gjort det lidt sværere at passere gennem Skovlunde og det kan ses, især i myldretiden, hvor der godt kan være kø på vejen.

Men vejarbejdet har ikke givet anledning til mere kø og prop end forventet – faktisk glider tingene ganske godt. Det mener formanden for Teknik- og Miljøudvalget, Helle Tiedemann (A).

»Status er, at det faktisk går ganske godt, når man tænker på, at der er gang i et stort vejarbejde. Trafikken glider og folk kører egentlig ganske pænt. Det er forventeligt, at der vil være kø i myldretiden, men det virker som om, at folk har fundet alternative veje, hvilket jo også er meningen,« siger Helle Tiedemann.

Ikke på de små veje

Samtidig kan hun konstatere, at der ikke er nævneværdigt pres på villavejene og at det derfor tyder på, at bilisterne tager de store veje i området.

Der er ifølge udvalgsformanden ikke nogen grund til, at man griber til yderligere adfærdsregulerende tiltag, hvor politiet skal involveres.

»Det tager lidt tid at vænne sig til at køre ind i et vejarbejde, man ikke kender. Det skal bilisterne også vænne sig til her. Men generelt set må vi sige, at folk tager det pænt og kører pænt, så det giver tro på projektet, også når det er færdigt. Der kommer jo flere biler på vejene, men det kan lade sig gøre at afvikle tingene rimeligt,« siger Helle Tiedemann.

4 kommentarer om “Trafikken glider pænt trods indsnævring”

 1. V .Jensen siger:

  Nej Trafikken glider ikke tilfredsstillende
  Der er trafikkaos ned af Torvevej og Malmparken ,
  og det vil der forblive med at være også efter at indsnævringen er fuldt færdig.
  Så ja der er kø på vejene , bare med den forskel at nu er der færre veje at fordele
  trafikken på .
  Det betyder endnu flere / lange køer .
  Kommer man fra ballerup på Ballerup Boulevard og skal dreje ned af Torvevej ,
  så skal man virkeligt passe på ,vejbanen fra skovlunde mod ballerup bliver skarpt rettet lige
  imod dreje sporet man holder tilbage i .
  Det er kun et spørgsmål om tid før vi har en ulykke der.

 2. V .Jensen siger:

  Der er ifølge udvalgsformanden ikke nogen grund til, at man griber til yderligere adfærdsregulerende tiltag, hvor politiet skal involveres.

  Yderliger adfærdsregulerende tiltag
  hvad består de adfærdsregulerende tiltag af ?
  Helle Tiedemann du skriver selv at der kommer flere biler i tiden fremover ,
  modsiger du ikke dig selv .
  Det er den politik i selv føre der fremmer bilismen frem for den offentlige trafik .
  Det giver igen mening .
  Ville det ikke give mening at få tilført nogle flere midler til den offentlige trafik ,istedet for at lave om på vejanlæg her og der .
  Spild af borgernes penge , men det er bestemt politisk .
  Tåbeligt.

 3. Karsten Kriegel siger:

  Det er klart, at kommunen er interesseret i et skønmaleri, at indsnævringen ikke giver problemer. Det skal jo ikke se ud som om, at man har taget en forkert beslutning.

 4. M. Sørensen siger:

  Må man foreslå Ballerup bladet selv at undersøge sagen og ikke blindt stole på en politiker der har en interesse i at historien fremstår så pæn som mulig?
  Tag en tur ud til krydset Ballerup Boulevard i tidsrummet 15-17. Bemærk mængden af biler der tager rødt venstresving, Boulevarden -> Torvevej. Det er et eller andet der er designet helt forkert her, mindst 3-5 biler der kører over for rødt ved hvert eneste skift.
  Der opstår særdeles farlige situationer der og det ville være en rigtig god ide med besøg af politi der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *