Pligtsejr til LSF
fodbold Der var lagt op til fest denne utroligt varme lørdag på Sydbank Arena. LSF’erne vidste, at der skulle fire sejre til hvis de skal op i divisionen.

Da AB Tårnby fredag havde tabt deres kamp var en af de ting der skulle til, for at bevare chancen, sket.

Drengene vidste hvad det drejede sig om. Det ene angreb efter det andet buldrede mod Herluf-målet og allerede i det 9. minut fik LSF første scoring. Gode kombinationer betød en helt fri Scott og så stod det 1-0. Sådan fortsatte det og med endnu et Scott-mål og et fantastisk flot hovedstødsmål af den ”polterabendramte” Marc Lind, så var Smørumdrengene foran med 3-0 efter bare 24. minutters spil.

Men på forunderlig vis så fadede det hele ud herefter. LSF’erne fik tilspillet sig en del chancer, men i målet ville bolden ikke. Så 2. halvleg blev lidt et antiklimaks og ikke den fest alle håbede på. I stedet for fik Herlufsholm reduceret og kampen endte med en ’’pligtsejr’’ på 3-1.

Desværre vandt Skovshoved med fire mål i deres kamp, så nu kan LSF kun komme forbi dem, hvis de sætter fire point til i de sidste tre kampe og LSF vinder deres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *