LSF-sejr i Valby
fodbold Det blev en blandet affære, da LSF lørdag drog til Valby.

Allerede i det sjette minut måtte Lasse Gram i kassen redde – og det gjorde han rigtigt mange gange i løbet af kampen.

Langsomt fik LSF dog styr på spillet og i det 36. minut blev bolden spillet til Emil Scott, der kom helt alene med målmanden og placerede den sikkert i nettet, 1-0 til LSF.

I anden halvleg bølgede det frem og tilbage. En af de flotteste angreb i kampen blev sat op og bolden blev sparket indover til Mathias Kjærulff, der headede fantastisk på mål og armene var allerede oppe. Men helt mirakuløst fik deres glimrende målmand viftet bolden op på undersiden af tværribben og desværre i spil igen.

Også Valby havde deres chancer – og dem var der en del af, men Lasse Gram fik reddet dem på flotteste vis.

I det 55. minut blev Benjamin Madsen sendt af sted. Han rundede backen og kom alene med målmanden. Han tog trækket udenom og blev hægtet. Heldigvis fik de lov at spille videre, da bolden hoppede hen til Mathias Kjærulff, som resolut sparkede bolden i nettet.

Men på forunderligvis gik LSF nu i stå. De havde kampen i deres hule hånd, men med en del manglende koncentration blev to glimrende Valbyangreb afsluttet og så stod det 2-2.

Nu skulle de ekstra ressourcer findes frem. Det gjorde Emil Scott, som endnu engang fandt sig alene med målmanden og fik vippet bolden over ham – og så var LSF foran igen.

I overtiden tryllede indskiftede Mads Holden og Emil Scott – hele valbyforsvaret blev spillet tyndt og for tredje gang kom Scott alene med målmanden og kunne lukke kampen med en 4-2 sejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *