Kaos ved Ellebo
Debat Et er, at mange i ejendommen ikke har bedt om og få ombygget deres lejligheder i Ellebo, så fraflytning bliver nødvendigt.

Et andet er, at påbegynde opgravning af veje og fortove, over en måned før de sidste beboere skal være fraflyttet i blok 1.

Hver gang der er blevet spurgt, er der ingen problemer med at skaffe genhusningslejligheder.

Så derfor kan jeg ikke forstå, der skal være så godt som ufremkommeligt en hel måned før opstarten. Der er sat hegn op og lagt store jernplader med høje kanter, foran opgangene i blok 1. Foran blok 3 er der hegn, der tilsammen gør det meget besværligt for mange ældre og dårligt gående, der også tit har svært ved og orientere sig, samt for flyttefirmaer og ambulancer.

I hegnet er der kun enkelte åbninger, der ikke altid er samme sted. Skal der åbnes til en fraflytning må det ske med værktøj. Forhindringerne mellem lejlighed og bil er til at leve med, men også en del af de mange chikaner vi må leve med. Den eller dem der har ansvaret for dette kaos, må have det dårligt lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *