Flot andenplads til fodboldpiger
skolefodbold-copy.jpg
Berivan Göz viste flot spil og fight. Foto: Claus Bonnerup
fodbold Flot spil og stærk fight var ikke helt nok, da Hedegårdsskolens piger torsdag foran cirka 2000 tilskuere spillede finale i Ekstra Bladets skolefodboldfinale på Odense Stadion.

Mere end 400 elever og lærere fra Ballerups idrætsskole var taget til Odense for at heppe på pigerne, men lige lidt hjalp det. Stjernevejsskolen fra Hedensted trak sig ud af finalen efter sejr på 3-0.

»Det har været en fantastisk samlende og fælles oplevelse for hele skolens børn og personale at følge de dygtige piger, fortæller konstitueret distriktsskoleleder Morten Flotin Jensen.

Efter at have kæmpet sig frem til finalen i cup-systemet med cirka 1.000 deltagende hold stod pigerne i den traditionsrige finale.

Det var tydeligt at de fra kampens start var påvirkede af den store ramme og kort inde kampen scorede modstanderne fra det østjyske til 1-0.

Efterhånden som kampen skred frem fik Hedegårdsskolens piger bedre fat i spillet og kæmpede på forbilledligt. Imidlertid gik kampen ikke pigernes vej og kort inde i anden halvleg kom målet der reelt afgjorde kampen og i de døende minutter, hvor Hedegårdsskolens piger satsede alt, fik modstanderne en friløber og hermed endte kampen 3-0.

På trods af nederlaget var både spillere og trænere stolte af resultatet.

»Vi har i år et godt mix af stjerner, der er inde omkring landholdet, og en række rigtig dygtige piger fra både almen klasserne og idrætsklasserne«, fortæller lærer og træner Kim Milwertz.

»Vores finaledeltagelse er et udtryk for at vi har en gruppe piger der både socialt og fagligt trives – og som i morgentræningssamarbejdet med BSF har profiteret af at gå på en idrætsskole,« fortæller lærer og træner Jonas Freeman.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *