BSF holder fast i toppen
BSF-kampens-spiller-copy.jpg
Dobbelt målscorer og kampens spiller, Seyfettin Bulut. Foto: privatfoto
fodbold Fra kampens start var der ingen tvivl om, at BSF var kommet for at hente tre vigtige point i kampen om topplacering i Sjællandsserien.

BSF sad på det hele de første 30 minutter – dog uden at komme til de store chancer. Lejre var ikke i nærheden af en chance, hvilket endnu engang bekræftede, at en stor andel i BSF’s succes er et forsvar, som ikke tillader modstanderne at komme til chancer.

Dagens taktik var tålmodighed og første halvleg skulle bruges til “at køre Lejre trætte” for så at slå til efter pausen. Og den virkede helt efter hensigten.

Som sædvanligt havde mange BSF-supportere fundet vej til Lejre, og nervøsiteten og utålmodigheden begyndte så småt at indfinde sig, da stillingen efter 68 minutter stadig var 0-0.

Cheftræner, Peer Lisdorf valgte her at give en pause til hårdtarbejdende Rasmus Brøns og Rasmus Larsen, hvilket gav plads til Tommy Vu og Seyfettin Bulut. Begge kom ind med super energi og der gik kun to minutter før Seyfettin blev spillet fri med hovedet af Tide og fra en spids vinkel chippede han bolden over målmanden og fulgte selv op og scorede nærmest fra mållinjen.

BSF intensiverede presset – med flere hjørnespark til følge. Efter 78 minutter smækkede Stubb et hjørne ind i hovedet på Seyfettin, der knaldhårdt headede bolden i mål.

Sejren kom aldrig i fare og tre minutter før tid, blev Tide skubbet i ryggen i feltet og han eksekverede som altid selv straffesparket til slutresultatet 3-0.

Næste kamp er på lørdag klokken 13 i Gryden, hvor modstanderne er Frederikssund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *