Brand i spritnyt shelter
brand02.jpg
Materialer for 80.000 kroner gik op i røg, da det nye shelter på Højeng i onsdags brændte. Branden var påsat, og efterforskes nu af politiet. Foto: Privatfoto
hærværk Et nyt shelter på Højeng ved Jungshøjvej blev onsdag formiddag sat i brand. Sagen betragtes som hærværk, og efterforskes af politiet.

Driftsleder på Grantoftegaard, Rune Sørensen blev onsdag formiddag ringet op af en vognmand, der kører grus for gården. Vognmanden kunne fortælle, at der var ild i et ny shelter på Højeng, som skulle have været indviet i weekenden, og som Grantoftegaard står for.

»Jeg var på vej til Måløv, da jeg blev ringet op af vognmanden, og så fik jeg ellers travlt med at ringe til brandvæsenet,« fortæller Rune Sørensen, der er møgærgerlig over branden, der angiveligt at påsat med en form for tændvæske.

»Det er et helt nyt shelter, og vi skulle lige til at sætte hegn til fårene. Selve shelteret skulle indvies i weekenden.«

Højeng var indtil 2015 hjemsted for en haveforening, som Ballerup Kommune fik ryddet efter flere års juridiske tovtrækkerier.

Hvorvidt shelteret skal genopføres, er ifølge Rune Sørense uvist.

»Nu er det op til kommunen og politikerne og finde ud, hvad der skal ske. Jeg vil håbe, at man finder dem, der har gjort det, og at de ikke slipper godt fra det. Højeng er et fedt sted, et lækkert naturområde med gode muligheder for at fiske og med shelteret havde folk også mulighed for at overnatte der.«

Eventuelle vidner kan henvende sig til Københavns Vestegns Politi.

2 kommentarer om “Brand i spritnyt shelter”

 1. Bente Bjørklund siger:

  Der er ikke kriminalitet i Ballerup, vi skulle undvære nærpoliti for det går jo så godt? siger de der politikere , her slår man bare hinanden ihjel, stikker hinanden ned med knive, drøner rundt på knallerter som bybude med alskens narko, her er så mange der ikke kan finde ud af at opfører sig ordentlig, men ifølge dem der bestemmer, har deres på det tørre, er der stort set ikke noget kriminalitet i Ballerup. Det er noget svineri at alt skal overvåges for at tingene kan være i fred, kan godt forstå hvis Rune er godt træt af at gøre noget for andre. 🙁

 2. V .Jensen siger:

  Der er ikke skyggen af nærpoliti i Ballerup
  Alt er lukket ned
  Den gamle politistation er forlængst væk ,
  Nærpolitistationen er lukket ned .
  Bekymrende udvikling ,der tilsyneladende ikke bekymre politikkerne .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *