375 elever deltog i årets Skole-OL
Skole-OL-indmarch-copy.jpg
Den festlige indmarch på Ballerup Atletik Stadion, hvor børnene klappes og jubles ind klassevis. Foto: Privatfoto
atletik Igen i år var der 375 elever, der gennemførte Skole-OL på Ballerup Atletik Stadion.

Vejret viste sig fra sin gode side og det blev helt sommerligt med sol og dejlig lun vind, hvor masser af skønne drenge og piger fra diverse skolers 5. og 6. klasser i området gennemførte først en stafet, dernæst boldkast, kast med hylere (en slags spyd), længdespring, 60/80 meter og 400 meter.

Det var yderst spændende på femte klassetrin, hvor otte klasser deltog, da der kun var ét point mellem nummer et og nummer to. Skovlunde Syds 5.E vandt med 173 point foran Måløv Skoles 5.A med 172 point, på tredjepladsen kom Måløv Skoles 5.B med 158 point.

For sjetteklasserne var der ikke så meget spænding, idet Hedegårdskolens 6.A vandt med 184 point foran Balsmoseskolen fra Smørum, der sluttede med 172 point. Nummer tre blev Hedegårdsskolens 6.B med 158 point. I denne gruppe var der i alt syv klasser repræsenteret.

Arrangørerne af det lokale Skole-OL var Ballerup Atletik Klub, som lover at være www.buy-trusted-tablets.com på banen med et nyt arrangement igen til næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *