140 fik snuset til golfsporten
Golfens-Dag-Hjortespring-2-copy.jpg
golf Søndag den 30. april deltog Hjortespring Golfklub i Golfens Dag, hvor cirka 140 personer i alderen fra 4 år til 75 år var mødt op

Formålet med dagen var at give personer, der var interesserede – men endnu ikke havde taget springet til at melde sig ind i Hjortespring Golfklub – en mulighed for at stifte bekendtskab med golfspillet og golfklubben.

Arrangementet startede med, at formanden Christian Holm bød velkommen og kort introducerede klubben, der er en af landets største golfklubber med cirka 1.500 medlemmer.

Herefter blev deltagerne delt op i tre grupper, der roterede mellem tre forskellige aktiviteter: Driving range, putting green og en rundtur på golfbanen, hvor deltagerne kunne få en fornemmelse af den flotte natur og det dejlige åndehul, som golfbanen udgør i Ballerup og Herlev kommuner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *