Vestforbrændings overforbrug
Debat Jyllands-Posten bragte for et par uger siden en fire sider lang artikel om fråds og overforbrug af skatteydernes penge ved Vestforbrænding.

Formanden, den tidligere borgmester for Ballerup Kommune, Ove Dalsgaard, havde blandt andet sammen med et par venner fra Vestforbrænding foretaget en rejse til London til et fagligt møde af et par timers varighed. De kunne faktisk have nået et fly hjem samme dag, men de valgte at se lidt på London nogle dage sammen med de medbragte ægtefæller og nød blandt andet en middag til 1.276 kr. pr kuvert. Sammen med overnatning og andre ”fornødenheder” lød regningen på knap 78.000 kr.

Adfærden er udtryk for en særdeles anløben moral, men kunne det ske, uden bestyrelsen, der hovedsagelig består af kommunalpolitikere, havde kendskab til sagen? Ballerups nuværende borgmester, Jesper Würtzen, er medlem af bestyrelsen for Vestforbrænding, men var han det også i borgmester Dalsgaards tid, og havde han kendskab til formandens overforbrug?

Skatteyderne kan med rimelighed kræve en uvildig revisorundersøgelse, og hvis misbrugene bekræftes, må tilbagebetaling være en naturlig konsekvens.

2 kommentarer om “Vestforbrændings overforbrug”

 1. Peter Dreyer siger:

  Svineri med Borgerne penge. Jeg vil håbe at vælgerne, vil huske det her til november, når de skal stemme. I det hele taget, burde man måske privatisere affaldshåndteringen, naturligvis fulgt af lovgivning. Faktisk er det jo sådan at der er penge i skidtet, ja det må der jo være. 78.000,- kan man nok få en pædagog for i nogle måneder, eller en ….Tja hvad?

 2. Poul E. Pedersen siger:

  Enig, Aage.

  Vi skal vedvarende og altid have øje for hvad borgernes penge bruges til.

  Især hvis kommunen er styret af Socialistiske partier.

  Dette Du skriver om her, ER kort og godt noget svineri med vore penge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *