Svar om Vestforbrænding
Debat Aage Søgaard Andersen har i et debatindlæg i Ballerup Bladet 3. april 2017 spurgt, om borgmester Jesper Würtzen som bestyrelsesmedlem i Vestforbrænding havde kendskab til afholdelse af udgifter vedrørende den rejse til London i 2013, som har været omtalt i Jyllands-Posten, og som der henvises til i indlægget.

Som bestyrelsesformand for Vestforbrænding kan jeg oplyse, at omtalte rejse fandt sted i 2013, og Jesper Würtzen indtrådte i Vestforbrændings bestyrelse pr. 1. januar 2014. Borgmester Jesper Würtzen har således ikke haft kendskab til rejsen til London, eller hvordan afholdelsen af udgifter har fundet sted.

Det kan i øvrigt nævnes, at der ved årsskiftet 2015/2016 er blevet udarbejdet og implementeret nye retningslinjer for udgifter til rejser og repræsentation, der blandt andet sikrer fuld dokumentation for formålet og begrundelse for afholdte udgifter. Vi har endvidere bedt vores eksterne revision om at fokusere på disse dokumentationskrav i forbindelse med årsregnskabet 2015 og efterfølgende år, hvilket ikke har givet anledning til anmærkninger.

1 kommentar om “Svar om Vestforbrænding”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Tak for svaret, Ole Bondo.

  Vi kan herefter forstå at den tidligere borgmester med følge’s rejse til London i 2013 ikke alene var faglig begrundet.

  Og der således var grund til kritik af fråseriet med skatteborgernes penge. ??

  Men kan samtidig nu heldigvis konstatere at der er kommet orden og system i reglerne for udgifterne til disse, nåh ja, faglig begrundede besøg.

  Og tak for Dit svar og initiativ til fastlæggelse af regler for disse ture.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *