Rytterne viste sig frem
Dressur.jpg
Her ses Amalie Madsen og Caroline Mårtenson der begge red på Annabel og blev henholdsvis nr. 2 og nr. 1 i deres klasse Foto: Privatfoto
Ridning Den 2. april holdt Vestskovens Rideklub årets første dressurstævne med ikke mindre end 164 starter. Der var derfor konkurrencer i begge ridehuse hele dagen.

Det var en sjov dag for både store og små. De mindste ryttere havde mulighed for at have en trækker med, som løb med rundt på banen, og de lidt større kunne få programmet læst op. De mere øvede red programmer af forskellig sværhedsgrad.

Der var rigtigt mange tilskuere til stævnet, især hos de mindste ryttere, som havde både forældre og bedsteforældre med. Det var heldigvis tørvejr det meste af dagen, og der var en hyggelig stemning i cafeteriet. Den 7. maj afholdes årets første springstævne, hvor alle er velkomne til at komme forb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *