Rytterne er tilbage – vind filmen
Now-you-see-me-copy.jpg
Woody Harrelson som hypnotisøren i den nye film, som man nu kan vinde til hjemmebiografen. Foto: Pr-foto
Konkurrence I denne uge sætter Ballerup Bladet i samarbejde med Nordisk Film fem eksemplarer af filmen ’Now You See Me 2’ på højkant.

De fire retfærdighedssøgende magikere og illusionister, kendt som Rytterne, er tilbage med endnu et bevidsthedsudvidende eventyr, som hæver barren for scenetricks til nye højder i en spændende historie, der fører dem jorden rundt.

Ét år efter at have udmanøvreret FBI og vundet publikums gunst med deres magiske Robin Hood-numre, dukker illusionisterne op med en comeback-optræden i håb om at afsløre en teknologimagnats uetiske forretningsmetoder.

Manden bag deres forsvindingsnummer er ingen ringere end Walter Mabry, teknologibranchens vidunderbarn, som truer Rytterne til at udføre deres hidtil mest umulige kup. Rytternes eneste håb er at gennemføre ét sidste enestående nummer, som kan rense deres navne og afsløre hjernen bag det hele.

For at være med i konkurrencen skal man svare på følgende spørgsmål:

Hvem spiller rollen som hypnotisøren?

A: Bruce Willis

B: Don Johnson

C: Woody Harrelson.

Send dit dit svar til vind@ballerupbladet.dk og vær med i lodtræningen om en film.

Sidste frist for at deltage er mandag den 10. april klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente filmen på redaktionen i Ballerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *