Prøv kræfter med ketcheren
tennis Ballerup Tennisklub inviterer til Tennissportens Dag på klubbens baner i Damgårdsparken på lørdag.

Ballerup Tennisklub åbner udendørssæsonen med den traditionsrige standerhejsning søndag den 30. april klokken 10. Klubbens medlemmer har i vinterhalvåret været henvist til Tapeten, så nu glæder de sig – som køer der skal på græs – til at få frisk luft og grus under skoene.

HP Tennisanlæg har i samarbejde med Ballerup Kommune arbejdet ihærdigt på at få de otte baner i Damgårdsparken gjort klar, ligesom klubbens bane- og klubhusudvalg har været i gang med at bringe samtlige remedier ud af vinterhiet.

Dagen før standerhejsningen – altså lørdag den 29. april – afvikler BTK klokken 10-12 Tennissportens Dag, der er et landsdækkende arrangement, som Dansk Tennisforbund for et par år siden har taget initiativ til.

På denne dag kan alle interesserede – uanset alder og niveau – prøve kræfter med ketsjerspillet i flere forskellige klubber rundt om i landet. BTK stiller professionel træner til rådighed, ligesom klubben leverer bolde og ketsjere i den udstrækning, det måtte være nødvendigt. Alle er velkomne, tennisklubben ligger på Parkvej 9A i Ballerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *