Politiet rykkede ud og Headspace rykkede ind
headspace_16.jpg
Snoren til det nye Headspace-center blev klippet af borgmester Jesper Würtzen (A) og et Sociale Netværks protektor, Poul Nyrup Rasmussen. Foto: Foto: Flemming Schiller.
Indvielse Det sociale netværk Headspace rykkede officielt ind i de nye lokaler onsdag. Nu er der åbent for rådgivning til unge.

Onsdag den 29. marts blev den gamle politistation på Linde Alle igen indtaget af liv. Nu er det ungerådgivningen Headspace, der har fået et nyt rådgivningscenter de gamle politi-lokaler.

Der var festlig stemning, rigtig mange var mødt op for at se nærmere på sagerne og blandt andet protektor i Det Sociale Netværk og headspace, Poul Nyrup Rasmussen, var til stede for at sige et par ord om åbningen af det nye center.

Medarbejderne viste rundt i lokalerne, hvor man kunne få et indtryk af, hvordan indretningen er.

Headspace er et anonymt og gratis rådgivningscenter til børn og unge i alderen 12 til 25 år og er drevet af frivillige over hele landet.
Centret i Ballerup er etabaleret i samarbejde med Ballerup Kommune, der finansierer driften af centret.

Headspace blev etableret 2013 og har siden været i kontakt med mere end 26.000 unge. Rådgivningen omfatter alt fra helt små dagligdags problemer til store emner som mobning eller spiseforstyrrelser.

Rådgivningen foregår på de unges præmisser og der er ingen ventetid ligesom man kanvære anonym. Man kan komme ind direkte fra gaden og tale med en rådgiver, men man kan også chatte med en rådgiver,, hvis man har det bedre med anonymiteten.

Centret har fremover åbent mandag til torsdag klokken 11 til klokken 18.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *