Mere kvalitetstid i institutioner
Debat Mange tak til Cindie Christoffersen for dit læserbrev om pædagogers vilkår i Ballerup. Jeg mener, det er tid til at omsætte BUBLs undersøgelse til politisk handling.

Vores børn i vuggestuer og børnehaver i Ballerup fortjener langt mere kvalitetstid med personalet end den, som de har i dag. Og pædagoger og pædagogmedhjælpere fortjener bedre arbejdsvilkår blandt andet i form af flere kollegaer.

Som radikal kandidat til kommunalvalget, vil jeg arbejde for, at der bliver mere kvalitetstid til børn i Ballerups vuggestuer og børnehaver, så der bliver god tid til nærvær, leg, udvikling og læring. For at dette kan blive til virkelighed er der behov for mere personale i institutionerne end vi har i dag, herunder flere pædagoger. For mig at se, er dette en vigtig og rigtig investering i vores børns fremtid. Vi ved, at de første år af et barns liv har stor betydning for barnets udvikling og fremtidsmuligheder. Jeg vil gerne være med til at prioritere, at vi giver vores børn de bedste forudsætninger for at klare sig godt senere i livet.

1 kommentar om “Mere kvalitetstid i institutioner”

  1. Martin Jonassen siger:

    Kære Radikale

    Ligner en radikalt dårligt at kaste sig ud i overbudspolitik, selvom det er valgår. Måske kan Lene K. Andersen og De Radikale oplyse os andre om, hvor de påtænker at finde pengene til at ansætte flere pædagoger? Jeg synes det er en fremragende ide at hæve normeringen i vores dagtilbud, men siden alle på nær 2 budgetter igennem de sidste 2 valgperioder har været lig besparelser, så synes jeg man kunne forvente af et økonomiske ansvarligt parti, som De Radikale, at anvise hvor det er der skal spares for at finde midlerne til en opnormering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *