Mangel på affaldsdebat
Debat  Jeg deltog sammen med en hel del andre medborgere i et af kommunens varslede borgermøder på Tapeten omkring den nye affaldsordning.

Det er beskæmmende, at man som borger her i kommunen ikke får mulighed for at ytre sig ved en større forsamling, hvor flere borgere kunne have glæde af de indlæg, som blev fremført. Jeg må sige, at kommunen denne gang har været mere end taktisk smarte ved at kontakte en kommunikationsrådgiver, som tydeligvis har anbefalet, at man ikke skal tage imod spørgsmål undervejs i de enkelte præsentationer, men at man derimod splitter ytringsfriheden ved, at pacificere forsamlingen i mindre grupper ved forskellige spørgepaneler. Dette er bare ikke i orden og kommunen opnår sit mål med, at den nye affaldsordning bliver en befalet succes!

Således vil jeg nu stille min spørgsmål til affaldsordningen her: Hvem skal finansiere det vand som skal anvendes til at rengøre affaldet med? Hvem skal finansiere alle de ekstra spande som skal være i huset fremover? Hvor skal borgerne placere alle de effekter man i dag har i sit vaskeskab, i form af opvaskebaljer, opvaskemiddel, m.v., dette er der nemlig ikke plads til i køkkenskabet mere, når det skal indrettes til affaldsskab!! Hvor skal husejeren placere alle disse ikke særligt æstetisk kønne affaldscontainere på sin grund? Kommunen har ikke leveret ekstra kvadratmeter grund med i pakken?

Hvor blev min affaldssæk til affald af, sidst der blev tømt affald, mig bekendt initieres denne »umulige« ordning først den 1. April 2017?

Tak for svarene på forhånd og tak for ytringsfriheden.

2 kommentarer om “Mangel på affaldsdebat”

 1. Steen Strøm siger:

  Kære Henrik

  Det kan da ikke komme bag på dig?
  Da der var borgermøde om Wurtzengaten i Skovlunde, blev alle der havde en kritisk holdning til indsnævringen af Ballerup Boulevard, chikaneret af kommunaldirektøren der var dirigent.
  Han blev ved med at afkræve kritiske folk ‘spørgsmål’ selv om punktet på dagsorden hed ‘Debat’

  Ingen i denne Socialdemokratiske sammenslutning ønsker at hører din mening, med mindre du tilhører vælgerforeningen der møder talstærkt op.

  Glem alt om demokrati, det findes ikke i Ballerup, med mindre du har den rigtige mening.
  Kommer du med indsigelser til høringsforslag, er svaret ‘..det er en politisk beslutning..’

  På trods af dette, skal du ikke give op, kom med indlæg, hvis du har fornuftige kommentarer.
  Jeg får mange tilkendegivelser fra andre, der som mig mener at dette affaldscirkus er hul i hovedet.
  Bare vent til ‘husmoderen’ finder ud af at madaffaldsposen skal skiftes hver dag inden der går hul i den.

 2. Tue Boje Folden siger:

  Hej Henrik tak for snakken sidst.

  Kan se (A) har skrevet et debatindlæg “Gode borgermøder”.

  Tænker dit indlæg/tanker måske skal med i der.

  Har selv bidraget med det vi talte om, som du ønskede skulle viderformidles.

  God påske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *