Ketsjer-talent får økonomisk hjælp
Badminton-EDC.jpg
Anne Fich Kjellow med sin nye sponsortrøje fra EDC, der hjælper hende med at få gang i badminton på topplan. Foto: Privatfoto
Badminton Det er dyrt at spille badminton på højt niveau. Det er der mange forældre i Måløv Badminton Club (MBC), der kan skrive under på.

For at få rutine, er det vigtigt ikke kun at være med i klubbens træning, men også at deltagelse i stævner og turneringer og måle sine evner mod ligesindede fra hele landet. Dette er et vigtigt element i de unge spilleres modningsproces. Og jo højere niveau man er på, des større er deltagergebyrerne. Herudover koster det for eksempel klubben godt 4000 kroner i ekstra kontingent til forbundet, at have deltagere med til danmarksmesterskaberne.

For at deltage i DM, skal man være klassificeret som elitespiller, og MBC har i øjeblikket én spiller på dette højeste niveau, nemlig Anna Fich Kjellow, som er U13E-spiller.
MBC har derfor søgt efter sponsorer til at hjælpe Anna med at nå sine sportslige mål, og her har EDC, Arne Madsen Ballerup/Smørum meldt sig.

»Vores målsætning er at være en del af byens liv, og vi synes det er vigtigt at støtte lokalsporten og byens unge mennesker. Og da jeg selv spiller i klubben, lå det mig meget naturligt at hjælpe Anna til DM,« siger Ole Sauer, daglig leder af EDC i Centrumgaden. ”

DM blev spillet i weekenden den 31. marts til 2. april i Greve og denne gang altså med deltagelse af Anna Fich Kjellow, som klarede sig flot, vandt flere kampe og havde en stor oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *