Håndboldpiger tog både guld og bronze
håndbold-hillerød-2017-copy.jpg
Ballerup Håndbolds U14 piger vandt guld ved Hillerød Påskecup. Foto: Ballerup Håndbold
håndbold U14 pigerne vandt Hillerød Påskecup, mens deres andethold og U12-pigeholdet tog bronze.

På vej til finalen i Hillerød Påskecup fik to piger fra Ballerup Håndbold deres livs oplevelse, da Mikkel Hansen kom forbi og spillede bordtennis med dem. Mikkel var på besøg i Hillerød for at udbrede kendskabet til sit antimobbe-projekt MH24.

Finalen for Ballerups U14 piger blev en meget intens affære, hvor Ballerup gik fra banen med en 16-10-sejr over Tved fra Aalborg. De meget sejrsvante piger har efterhånden vundet syv finaler af syv mulige.

Der var reelt kun spænding om resultatet i første halvleg. Efter halvlegen trak Ballerups dygtige hold afgørende fra og levnede ingen tvivl om udfaldet.

På vej til finalen mødte Balleruppigerne deres andethold, som gav god modstand, men til sidst trak førsteholdet sig alligevel sejrrigt ud af kampen. Andenholdet endte med en flot bronze efter at have vundet svære kampe imod blandt andre Slagelse og Rudersdal.

Efter en meget flot turnering fik U12-holdet en bronze-medalje, hvilket fuldendte et par gode påskedage i Hillerød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *