Guld til Måløv Badminton
badminton.jpg
Måløvs U11D hold med guld pokal og medaljer ved Sjællandsmesterskaberne for hold. Fra venstre Espen Jacobsen, Caroline Schmidt, Oskar Bengtson, Julian Reichkendler og Magnus Christensen. Foto: Privatfoto
Badminton Sæsonens holdturnering i ungdomsrækkerne er ved at være slut.

Måløv badminton klub har haft 10 ungdomshold med i turneringen. Heraf har fire hold kvalificeret sig til landsmesterskaberne for hold.

Det drejer sig om holdene U15B, U15D piger, U13C og U11D. Det rene pige hold i U15D har herudover kvalificeret sig til finalen i Sjællandsmesterskaberne. En del finaler er allerede afgjorte i Sjællandsmesterskaberne og Måløvs U13C hold opnåede en flot bronzemedalje. U11D gik hele vejen og vandt guld i en spændende finalekamp, der måtte afgøres med et ’golden sæt’.

1 kommentar om “Guld til Måløv Badminton”

  1. Magnus siger:

    Det er mig 😀😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *