Grundsalg koster millioner
Hjørnegrund-copy.jpg
Den ’lille’ hjørnegrund ved Linde Alle og Hold-an Vej skal nu sælges, så den kan blive en del af det store byggeprojekt ved ’Dommergrunden’. Foto: Privatfoto
Planer Hjørnegrund ved Linde Alle skal sælges, så den kan være en del af ny bebyggelse på ’Dommergrunden’. Nu begynder klargøringen til salget.

Der er gang i mange byggeplaner i Ballerup Kommune. En af dem er at bebygge den såkaldte ’Dommergrund’ på Rolighedsvej, hvor der efter planen skal bygges en række nye boliger. Den såkaldte dommergrund ejes af Freja Ejendomme og nu har Ballerup Kommune aftalt at sælge den nærliggende grund på hjørnet af Linde Alle og Rolighedsvej til netop Freja. Målet er, at de to grunde skal være en del af det nye planlagte byggeri på ’Dommergrunden’.

Hjørnegrunden rummer nu en cykel- og gangsti, samt en gangtunnel under Hold-an Vej der skal lukkes. Dermed kan grunden være med til at sikre, at det nye byggeri kan blive placeret helt ud til Linde Alle og skabe et bymæssigt gadeforløb i bymidten – blandt andet til den nye banegårdsplads.

Nyt lyskryds

Udover at tunnelen under Hold-An vej skal lukkes og stitracheet skal fyldes op, skal der etableres nyt fortov og nye cykelstier på Linde Alle samt et nyt lyskryds ved Hold-an Vej og Linde Alle, der skal rumme plads til både cykelstier og fodgængerfelt.

Derfor har kommunalbestyrelsen bevilget 6,12 millioner kroner, så grunden og det omliggende område kan gøres klar til salg.

På længere sigt er det planen at hjørnegrunden og ’Dommergrunden’ skal sælges til en privat investor og efter planen kan der påbegyndes byggeri på den samlede grund i 2018.

2 kommentarer om “Grundsalg koster millioner”

 1. Martin Edens siger:

  Ulrich,

  det er muligt jeg ikke kender omstændighederne, men som jeg læser din artikel, så er kommunen og Freja blevet enige om et salg. Hvorfor skal der så bruges 6.12 mio kroner på at gøre klar til salg ?

  1. Ulrich Wolf siger:

   Hej Martin
   Det koster 6,12 millioner kroner at gøre grunden klar til salg. Stierne skal fjernes, tunnel osv. skal væk – det er en del af salgsaftalen og det skal Ballerup Kommune betale.
   Bh
   Ulrich Wolf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *